Уеб каталог на Българските сайтове, Добави саит- Уеб каталог на Българските сайтове, Дрехи, Обувки, Мебели, Онлайн магазини и други

Автомобили

ЗАЩИТА ЗА АВТОМОБИЛИ

Автомобилите и техните части са много уязвими на градушката. Затова ние предлагаме стационарни конструкции против градушка за автопаркинги и автокъщи. Предимството на тези структури е, че са мобилни и че градушката не се задържа по мрежата. По този начин не може да стане претоварване на структурата.
Нашите конструкции за защита на автомобили от градушка са дъговидни и се езработват по изисквания на клиента. Могат да бъдат с мрежа против градушка или комбинирана мрежа, която осигурява засенчване и предпазване от градушката. Конструкциите, които предлагаме, осигуряват 100% защита, дори от най-голямата градушка и буря.
Ако автомобилът ви е в движение и се налага да го паркирате на различни места, ние пак имаме решение за вас – мобилното покривало-
SKY PROTECT
. То е изработено от полиуретанова пяна с магнитно фолио от долната страна. Залепва се директно върху тавана и капака на автомобила. Поставя се за около 20 сек.


http://www.1001avtochasti.com/

Фирма ЕТ Ясина е директен вносител на нови и качественни авточасти.
Онлайн магазини:
www.1001avtochasti.com

Предлагаме :
1. Гамата ни от продукти ни позволява да ви предложим автомобилни части за
– купе,
– ходова част,
– окачване,
– спирачна система,
– двигател и основен ремонт,
– масла и филтри,
– вътрешно и външно оборудване .

2.Бутони и панели бутони :
– бутони ел стъкла – единични , двойни
– панели бутони ел стъкла
– превключватели на волана – светлини, чистачки, мигачи
– бутони главни светлини
– бутони аварийни светлини
– машинки стоп светлини
– Контактни клеми запалване
– контактни ел ключове
– бутони отваряне врата
– бутони ръчна спирачка
– бутон заключване врата
– панел бутони за автобуси
– панел бутони за камиони

3. PDC Сензори за паркиране

4. Ремонтни комплекти за стъклоподемници- водачи, ролки, жила и цели стъклоподемници;

Онлайн магазини:
www.1001avtochasti.com

www.aliansbg.com/automall

имейл : gamatrade@abv.bg
тел.: 0887878475 , 0889622365.

Бонус – БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 60 лв.(до1кг) – до офис куриер . Конкурентни цени.
Ще ни е приятно да сме Ви полезни.


Auspusi.bg
http://auspusi.bg/

Ауспуси.бг предлага цялостни решения за изпускателната система на вашия автомобил. Резонатори. Тръби за генерация и колена. Универсални ауспуси и корпуси. Спортни ауспуси. Меки връзки за ауспуси. Скоби и фланци. Тампони. Катализатори.Свързващи пасти и ленти. Сервиз за ауспуси гр Бургас


HiSun Motors
http://www.hisunmotors.bg/

Производство и продажба на UTV и ATV България | Бъгита | Мини джип

http://www.smenimaslo.com/
http://www.smenimaslo.com/

смяна на маслото, смяна масло , филтри


Kоли за скрап

Купуваме развалени,изгнили,ударени може и в движение леки коли за скрап,като цената се определя от модела или на килограм като се мери на място и се плаща веднага.Издаваме удостоверение за снемане от отчет в Кат и данъчно.Бърза реакция в рамките на деня на тел 0879988765,024410524


lepenestakla.ovo.bg
http://www.lepenestakla.ovo.bg

Възстановяване на спукани автостъкла Русе 888794380 ,

Лепене, Ремонт, Възстановяване на спукани автостъкла шупли, линии, точки, цепнатини, пукнатини, за РУСЕ и областта. Уважаеми клиенти, предлагам услугата от 2000 година. Занимавам се изключително и само с тази професия. Не е придружаваща или допълваща в дейността ми. За 17 години стаж уменията придобиват рефлекс и знания. При избор на техник, информация потвърдена поне от три места е достоверна! Като вносител на комплекти и материали, разполагам с неограничен ресурс за бързото и гарантирано възстановяване. Ремонтът на спукани автостъкла е сложна манипулация, изискваща и допълнителни знания за автомобилите. Като клиенти трябва да знаете: едва 10% от спукванията стават за възстановяване. Не мокрете стъклата с каквото и да било. Не пускайте парно или климатик към стъклото, когато има пукнатина. Ако е възможно в есенно-зимния-пролетен сезон поставете тиксо върху пукнатината. Проблемът не търпи отлагане, утре може да е късно. Работи се с американски тeхнологии на AGR systems и GLAS WELD – водещи марки в бранша, позволяващи ремонт на спуквания от вида точки и линии. За контакти КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ без почивен ден. Възстановяване на автотабла. Полиране на фарове. Комплекти и консумативи за възстановяване на автостъкла. Доверете се на 17 годишния опит.
Русе и областта 888794380 , www.lepenestakla.ovo.bg, https://www.facebook.com/avtostaklaremontruse
адрес : https://www.youtube.com/watch?v=j5P346JT5w0
GPS: 43° 50′ 47.166″ N, 25° 59′ 18.0852″ E
Русе и региона 0888 794 380
Разград 0895 628 428
Варна и региона 0879 899 114
Варна и региона 0898 861 903
Пазарджик и региона 0898 808 344
Луковит и региона 0896 714 667

Тук няма copy→paste!!!!


SofiaRentACar.bg

Целта на SofiaRentACar.bg е да осигури на своите клиенти високо качество и богат избор от автомобили под наем, на ексклузивни цени.

Можете да откриете най-разнообразни автомобили – икономични, джипове, бусове, ванове, луксозни и други. Резервацията на избрания автомобил или трансфер може да стане бързо и лесно онлайн, през удобния интерфейс на сайта.

За всички ваши нужди ще откриете необходимия автомобил под наем при нас!


Автомобилен тунинг
http://www.carstuning.net/

Журналът за автомобилен тунинг ще ви представи най-новите разработки и инновации в тунингът на световните топ марки. Разгледайте страхотни идеи за автомобилен тунинг на Мерцедес, БМВ, Ауди, както и много полезна информация и снимки.

http://www.chastizakoli.bg

Авточасти втора употреба за всички леки, лекотоварни автомобили, джипове и бусове.

Страница 1 от 3123