Уеб каталог на Българските сайтове, Добави саит- Уеб каталог на Българските сайтове, Дрехи, Обувки, Мебели, Онлайн магазини и други


Автомобили

ЗАЩИТА ЗА АВТОМОБИЛИ

Автомобилите и техните части са много уязвими на градушката. Затова ние предлагаме стационарни конструкции против градушка за автопаркинги и автокъщи. Предимството на тези структури е, че са мобилни и че градушката не се задържа по мрежата. По този начин не може да стане претоварване на структурата.
Нашите конструкции за защита на автомобили от градушка са дъговидни и се езработват по изисквания на клиента. Могат да бъдат с мрежа против градушка или комбинирана мрежа, която осигурява засенчване и предпазване от градушката. Конструкциите, които предлагаме, осигуряват 100% защита, дори от най-голямата градушка и буря.
Ако автомобилът ви е в движение и се налага да го паркирате на различни места, ние пак имаме решение за вас – мобилното покривало-
SKY PROTECT
. То е изработено от полиуретанова пяна с магнитно фолио от долната страна. Залепва се директно върху тавана и капака на автомобила. Поставя се за около 20 сек.


https://www.autopartsfranz.com

Авточасти франц е една от водещите фирми в областта на търговията с употребявани авточасти. При нас можете да намерите части за BWM, MERCEDESS, VW, AUDI, OPEL, FORD, PEUGEOT, CITROEN, NISSAN, MAZDA като и всички други марки автомобили. Разполагаме с нова площадка за разфасоване на автомобили която отговаря на всички европейски стандарти и ни позволява да предложим високо качество на всички авточасти които продаваме.


Пътна помощ GO

ПЪТНА ПОМОЩ GO (patnapomosht.net) е компания за рапатриране и пътна помощ за закъсали и повредениавтомобили. В бранша сме от години и винаги сме се старали да спазваме всички наредби, правила и най-важното – винаги клиентът да е доволен.


Пътна помощ 24

Фирма “ПЪТНА ПОМОЩ 24″ предлага пътна помощ на автомобили, леки и тежкотоварни камиони. Помощ при авария на пътя, рапатриране, транспорт в страната, Европа и извън Европа. Цените ни са най-добрите сред всички фирми у нас.


http://www.auto.bg/

Обяви за продажба и покупка на коли, джипове, бусове, мотори, автомобили, каравани, лодки, камиони. Публикуване на безплатни обяви в Auto.BG и търсене по регион, цена, марка, година на производство, застраховка, нови или употребявани.

POLYTRON Ultra Performance

Политрон България ЕООД е вносител и изключителен представител за България на американските моторни масла и добавки POLYTRON – технологично най-напредналите смазочни продукти. Броят на приложенията и преимуществата им са много повече от приложението на всеки друг съществуващ продукт.

POLYTRON притежава изключителните права върху патентованата и революционна смазочна технология от следващо поколение, която намалява значително вредните замърсители в отработените газове и в същото време увеличава икономията на гориво и общата производителност. Чрез намаляване на триенето, POLYTRON подобрява ефективността на вашето оборудване и позволява по-пълно изгаряне на горивото, с което се освобождава повече енергия, като в същото време се намаляват вредните емисии. Казано накратко – POLYTRON са технологично най-напредналите смазочни продукти на пазара днес. В момента няма конкурент, който дори да се доближи до технологията, която притежава POLYTRON.

Смазочните продукти POLYTRON използват напреднала молекулярна технология, която създава напълно нов клас подобрители на смазването. Смазочните материали POLYTRON се свързват с третираната метална повърхност. Тази реакция е още по-силна там, където има прекомерно натрупване на топлина поради триенето между две метални повърхности. Повечето конвенционални смазочни материали биха били подложени на топлинно изменение на вискозитета и биха изтекли от тези зони, с което биха изложили метала на износване. POLYTRON отива директно до точките на износване или горещите точки, за да осигури защита именно там, където е най-необходима. Тази облицовка намалява триенето и помага да защитите частите на вашето оборудване, които са подложени на най-екстремални условия.


Продажба и сервиз на гуми за автомобили, камиони, селскостопанска и индустриална техника.


http://rentacar-tt.com

най-добрите цени и условия за коли под наем от Теодор Турс! Гарантирано!

http://www.savoyrent.com

Savoy Rent a Car е една от водещите компании в България, предлагащи услугата „Автомобили под наем“. Нашата цел е да осигурим на нашите клиенти високо качество на услугата на атрактивни цени.
Фирмата предлага на своите клиенти нови автомобили на ниски цени от всички класове – икономични, семейни и джипове. Безплатна доставка до летище София и адрес в София. Доставка на автомобилите до всяка точка на България.
Savoy Rent A Car предлага бърз и лесен начин за онлайн резервация, както и няколко начина на плащане. Извършва трансфери с квалифицирани шофьори.
Независимо от целта на вашето пътуване ние ще осигурим автомобил отговарящ на вашите желания.

http://www.zf-skorosti.com/

Рециклиране на скоростна кутия. Рециклиране на спирачни апарати. Дефектация, диагностика.

http://vizio.bg/avtoklimatici

„Визио Уъркс“ ООД е специализиран сервиз за зареждане, обслужване, ремонт и пълнене на автоклиматици в гр. София.Ремонт на компресори, тръби и радиатори.

http://extreme-attack.com

Екстрийм Атак Тийм – Стънт шоу, каскади с мотоциклети, атв-та и автомобили.


http://www.apexservice.net

Подемно транспортна и складова техника, мотокари, електрокари, етилажи, части и сервиз.


https://chastizabusove.alle.bg/

Авточасти за бусове втора ръка. Предлагаме едрогабаритни части за бусове. Части за немски, френски, италиански, корейски, японски бусове. Свържете се с нас и ще Ви предложим най-добро качество на атрактивни цени!

http://www.chastizakoli.bg

Авточасти втора употреба за всички леки, лекотоварни автомобили, джипове и бусове.

Страница 1 от 212