Уеб каталог на Българските сайтове, Добави саит- Уеб каталог на Българските сайтове, Дрехи, Обувки, Мебели, Онлайн магазини и други


Транспорт

http://softransport.dir.bg

Софтранспорт-Карго е малка фирма за товарни транспортни услуги базирана в София. Предлагаме широк набор от услуги свързани с превоз, товарене и разтоварване на стоки, домашно обзавеждане и търговско оборудване до различни точки в София и страната. Извършваме професионални хамалски услуги за преместване на апартаменти, офиси и складове за фирми и физически лица.


http://hamali-onyx.alle.bg

Хамали Оникс е специализирана фирма за хамалски и транспортни услуги. Предлагаме преместване на жилища и офиси в София с екип от опитни хамали студенти. Транспорт на мебели и багаж до всички населени места в България. Експресни доставки на всякакви товари до 2 тона до желана дестинация в София или страната.


http://hamali-presto.com

Хамали Престо предлага хамалски и транспортни услуги за София и страната на приемливи цени. Професионално пренасяне на домакинства, офиси, мебели, багаж, пиана и метални каси от опитни хамали. Извозване на стари мебели, почистване на мазета и тавани от битови и строителни отпадъци.


http://tovarni-taxita.alle.bg

Транспортни услуги София предлага наемане на бус – тип товарно такси с шофьор за превоз на всякакви товари до 2 тона в София и страната. Предлагаме още пълен набор от хамалски услуги за преместване на домашно и офис обзавеждане с екип от опитни хамали. Разполагаме с разнообразен автопарк от различни по обем закрити бусове и камиончета с падащ борд удобни за транспортни услуги и преместване от всякакъв мащаб.


Sisas е лидер в производството на пътна сигнализация и магистрална безопасност в България.
Компанията има богат асортимент от продукти, гарантиращи пътната безопасност: Сигнални лампи, пътни знаци, скоростоограничител, легнал полицай, гумени конуси и др.
Ние проектираме и произвеждаме интегрирани системи за безопасност на пътя и работната среда с най-високо ниво на приспособяване и гъвкавост на производството.
Sisas цели да се позиционира не само като доставчик на своите клиенти, но и като силен, ефективен и стратегически партньор.
Свържете се с нас на:
Телефон: +359 32 67 67 91
Email: sisasbg@sisasbg.com
Уеб сайт: https://sisasbg.com/bg/


Хамали Стоянов е специализирана фирма за извозване на стари мебели в София. Предлага услуги по почистване на жилища, мазета, тавани, гаражи и изхвърляне на ненужни вещи, битови и строителни отпадъци със собствен транспорт на достъпни цени. Пишете на hamalistoyanov@abv.bg


http://evrohamali.com/bg

Евро Хамали е фирма за преместване, която предлага професионални услуги в сферата на транспортирането и пренасянето на вещи, мебели, оборудване и пратки на територията на град София. Преместване на офиси и домашно преместване. Предлага и хамалски услуги за извозване на стари и ненужни вещи или мебели, почистване на строителни отпадъци след ремонт и други.


Easy Move е Вашият помощник в транспорта и транспортните услуги, хамалските услуги, преместването на дома, преместването на офиса и организацията.