Уеб каталог на Българските сайтове, Добави саит- Уеб каталог на Българските сайтове, Дрехи, Обувки, Мебели, Онлайн магазини и други


 

Транспорт

Easy Move е Вашият помощник в транспорта и транспортните услуги, хамалските услуги, преместването на дома, преместването на офиса и организацията.

http://tovarni-taxita.alle.bg

Транспортни услуги София предлага наемане на бус – тип товарно такси с шофьор за превоз на всякакви товари до 2 тона в София и страната. Предлагаме още пълен набор от хамалски услуги за преместване на домашно и офис обзавеждане с екип от опитни хамали. Разполагаме с разнообразен автопарк от различни по обем закрити бусове и камиончета с падащ борд удобни за транспортни услуги и преместване от всякакъв мащаб.


http://hamali-presto.com

Хамали Престо предлага хамалски и транспортни услуги за София и страната на приемливи цени. Професионално пренасяне на домакинства, офиси, мебели, багаж, пиана и метални каси от опитни хамали. Извозване на стари мебели, почистване на мазета и тавани от битови и строителни отпадъци.


http://hamali-onyx.alle.bg

Хамали Оникс е специализирана фирма за хамалски и транспортни услуги. Предлагаме преместване на жилища и офиси в София с екип от опитни хамали студенти. Транспорт на мебели и багаж до всички населени места в България. Експресни доставки на всякакви товари до 2 тона до желана дестинация в София или страната.


http://softransport.dir.bg

Софтранспорт-Карго е малка фирма за товарни транспортни услуги базирана в София. Предлагаме широк набор от услуги свързани с превоз, товарене и разтоварване на стоки, домашно обзавеждане и търговско оборудване до различни точки в София и страната. Извършваме професионални хамалски услуги за преместване на апартаменти, офиси и складове за фирми и физически лица.