Уеб каталог на Българските сайтове, Добави саит- Уеб каталог на Българските сайтове, Дрехи, Обувки, Мебели, Онлайн магазини и други


Уроци

http://www.bravoflcentre.bg/

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели, както българи с перфектен английски, така и преподаватели англичани. Разполагаме с курсове за деца, юноши и възрастни. Преподаваме по едни от най – ефективните методи: Калан метод и Сугестопедия.
Корпоративно Обучение и Ваучери за Заетите Лица. Тел: 0877 108 608


http://cpopartners.bg

Центърът за професионално обучение е учебна структура към Сдружение „ПАРТНЬОРИ – КС“, регистриран от НАПОО с лицензия № 200912798
Центърът за професионално обучение е лицензиран да извършва и удостоверява професионално обучение в областта на строителството, туризма и услугите с придобиване на степен на професионална квалификация по 16 професии и 31 специалности.


http://gobeyondcenter.org/

Езикови курсове за деца и възрастни: Английски, Немски, Френски

Образователен център за обучение в чужбина С&А е организация, създадена с цел да удовлетвори стремежа на желаещи кандидати към получаване на по – добро образование в чужбина и усъвършенствуване на езиковите познания.

http://kursoviraboti.com

Учебно-консултантски център ”Словеси” изготвя курсови и дипломни работи, дисертации, казуси, теми, есета, реферати, презентации, проекти, доклади, речи, магистърски тези, планове, конспекти, задачи, изпитни въпроси, преразкази, съчинения за студенти, ученици, докторанти и учители на всякакви поставени теми и съгласно всякакви индивидуални изисквания по икономика, бизнес администрация, журналистика, индустриален мениджмънт, МИО, право, управление, педагогика, политология, медии, предприемачество, психология, публична администрация, социология, история, география, философия, религия, електротехника, електроника, биология, медицина, български език и литература, антропология, изкуства, театър, спорт, военно дело, аграрни науки и други. Писмените разработки се изготвят на български и английски език. Провеждат се курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. vandalisi@abv.bg 0897424904 http://kursoviraboti.com


http://met-school.com

Met School of English предлага курсове по английски език в София за деца и възрастни – качествено обучение по английски език и изпитна подготовка за сертификати FCE, CAE, CPE и IELTS. LanguageCert сертификати по английски език – общ английски (IESOL и ISESOL), бизнес английски и Young Learners – най-високи стандарти за качество. Интензивни курсове по английски език, подходящи, както за ученици, така и за възрастни.

http://orangehousevarna.com/

Имате усет към чуждите езици? Заповядайте в езиков център Orange House и научете английски език перфектно с помощта на нашите английски преподаватели.

http://darbi.eu/

Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби“ предлага професионална помощ при кандидатстване в чужбина. Потърсете ни, за да получите кариерна ориентация, индивидуално проучване на учебни заведения и специалности, помощ при подготовката на документи. Освен Висше образование, можете да кандидатствате с нас и за Средно образование в чужбина. С широката гама от езикови курсове в България и чужбина ще подобрите владеенето на чужд език или ще усвоите нов. Подготовка за сертификати ILETS, TOEFL, SAT и др.

https://www.ezikovikursove.eu/

Професионална подготовка по немски и английски език. Подготовка за сертификатни
изпити по немски е ЕЦ FLC в София

https://www.nov-standart.com/

Ние сме акредитиран езиков център. Предлагаме езиково обучение по английски, немски, френски, испански, португалски, гръцки, турски, японски и тайски език, както и български език за чужденци. Обучението е индивидуално или в група за деца и възрастни. Работим със съвременни мултимедийни учебни системи. Също така, можем да Ви осигурим обучение по английски език в Малта или по португалски език в Португалия. Ако не разполагате с достатъчно време, но все пак имате желание да учите чужд език, можем да Ви предложим онлайн обучение.
Ключови думи: английски език, уроци по английски, курсове по английски, уроци по английски език, курсове по английски език, курсове по немски, курсове по немски език, уроци по немски, уроци по немски език, курсове по френски, английски език, немски език, френски език, курсове по френски език, уроци по френски, испански език, курсове по испански, курсове по испански език, уроци по испански, курсове по португалски, португалски език, турски език, курсове по турски, курсове по турски език, уроци по турски, курсове по гръцки, курсове по гръцки език, уроци по гръцки, гръцки език, японски, японски език, курсове по японски, тай, тайски език.


http://www.citymusic-school.com

Уроци по китара, пиано,солфеж в София