Уеб каталог на Българските сайтове, Добави саит- Уеб каталог на Българските сайтове, Дрехи, Обувки, Мебели, Онлайн магазини и други


 

Уроци

https://www.nov-standart.com/

Ние сме акредитиран езиков център. Предлагаме езиково обучение по английски, немски, френски, испански, португалски, гръцки, турски, японски и тайски език, както и български език за чужденци. Обучението е индивидуално или в група за деца и възрастни. Работим със съвременни мултимедийни учебни системи. Също така, можем да Ви осигурим обучение по английски език в Малта или по португалски език в Португалия. Ако не разполагате с достатъчно време, но все пак имате желание да учите чужд език, можем да Ви предложим онлайн обучение.
Ключови думи: английски език, уроци по английски, курсове по английски, уроци по английски език, курсове по английски език, курсове по немски, курсове по немски език, уроци по немски, уроци по немски език, курсове по френски, английски език, немски език, френски език, курсове по френски език, уроци по френски, испански език, курсове по испански, курсове по испански език, уроци по испански, курсове по португалски, португалски език, турски език, курсове по турски, курсове по турски език, уроци по турски, курсове по гръцки, курсове по гръцки език, уроци по гръцки, гръцки език, японски, японски език, курсове по японски, тай, тайски език.


http://cpopartners.bg

Центърът за професионално обучение е учебна структура към Сдружение „ПАРТНЬОРИ – КС“, регистриран от НАПОО с лицензия № 200912798
Центърът за професионално обучение е лицензиран да извършва и удостоверява професионално обучение в областта на строителството, туризма и услугите с придобиване на степен на професионална квалификация по 16 професии и 31 специалности.